Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام مسئول وزارت راه با بیان طرح بانک مسکن برای پرداخت کمک ودیعه اجاره بها در بانک مرکزی است، گفت:احتمال دارد طرح حمایتی دولت از کم درآمدها در بخش مسکن استیجاری تا پایان سال تدوین شود. ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پروانه اصلانی اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی به دنبال آن است تا با استفاده از ظرفیت هایی که در اختیار دارد و ظرفیت های بخش خصوصی، مدل اجاره داری حرفه ای را در کشور ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین لحاظ، ضرورت دارد تا مشوق هایی از سوی وزارتخانه به بخش خصوصی ارایه شود و بخش خصوصی واحدهایی را بسازد یا واحدهایی را که درحال تکمیل دارد در اختیار این بخش و دولت قرار دهد.

وی با اشاره به این که پروژه‌های مسکونی نیمه‌تمام و تمام شده با قابلیت الحاق به طرح اجاره‌داری حرفه‌ای وجود دارد، ادامه داد: در این بخش، پیشنهاد می‌شود تا بخش خصوصی واحدهای ساخته شده یا در حال تکمیل خود را با دولت تهاتر کند و با ارایه واحدهای مسکونی، از دولت زمین برای احداث واحدهای جدید بگیرد.

وی تصریح کرد: واحدهای مسکونی تکمیل شده و در دست تکمیل در طرح اجاره‌داری حرفه‌ای به استیجار برای گروه‌های مختلف درآمدی که توان تامین مسکن خود را ندارند یا بخش عمده درآمد آنها به اجاره‌بها اختصاص یافته است، با بهای متناسب با درآمد، اجاره داده می‌شود.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن گفت: سامانه املاک و اسکان که به تازگی رونمایی شد در صورت تکمیل توسط نهادها و سازمان های مختلف دخیل اطلاعات در این سامانه، این قابلیت و توان را دارد که واحدهای خالی را برای بازار استیجار، عرضه کند.  

اصلانی تاکید کرد: برای اینکه این سامانه بتواند فعالیت موردانتظار را ارائه دهد نیازمند اطلاعاتی است که از حوزه ها و سازمان های مختلف باید در اختیار سامانه قرار بگیرد و خروجی این سامانه متکی به اطلاعات، شناسایی واحدهای خالی است.

وی افزود: تفاضاهای مشخصی را برای دستگاه های اجرایی همچون آب، برق، گاز، مرکز آمار، سازمان امور مالیاتی، شرکت خدمات انرژی و دیگر سازمانها که  این اطلاعات را دارند، ارسال کرده ایم. نهادها و سازمان های دارای اطلاعات باید اطلاعات خود را  با این سامانه به اشتراک بگذارند و به محض آنکه این اطلاعات در سامانه ثبت و به اشتراک گذاشته شود این سامانه قابلیت شناسایی خانه‌های خالی را دارد که ما امیدوار هستیم تا پایان امسال این اتفاق بیفتد و ما بتوانیم در سال آتی از این ظرفیت به نفع کشور بهره ببریم.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن اضافه کرد: هم‌اکنون علاوه بر دهک‌های یک تا سه که توان تامین مسکن را برای خود ندارند، گروه‌های میان درآمدی که شامل دهک‌های 4 تا 7 هستند نیز در تامین مسکن خود مشکلاتی را دارند که به همین منظور جلساتی را با نهادهای متولی حمایت گروه های کم درآمد تشکیل داده و به دنبال رفع مشکلات در این خصوص هستیم.

اصلانی با بیان این که طرح تامین مسکن گروه‌های کم‌درآمدی صرفا به دنبال ساخت واحدهای مسکونی نیست، اظهار کرد: تامین بخشی از اجاره‌بها، ارایه وام‌های قرض الحسنه نیز جزو این طرح است.

وی با ابراز امیدواری برای تدوین مدل حمایتی دولت در تامین مسکن کم درآمدها در بخش اجاره داری تا پایان سال، ادامه داد: طرح بانک مسکن برای پرداخت 30 میلیون تومان کمک ودیعه اجاره بها همچنان در بانک مرکزی بوده و این بانک به دنبال آن است تا مدل خود را با مقررات موجود بانکی منطبق کنند. بدین معنا این طرح از بین نرفته است بلکه در دست بررسی است تا قابلیت اجرایی پیدا کند.

وی بیان کرد: به طور کلی هر اقدامی انجام دهیم که بتواند عرضه را در بازار مسکن ایجاد کند، می‌تواند اجاره بها را کنترل کند. اما یادمان باشد تمام این اقدامات در بستر اقتصاد کلان صورت می گیرد. باید تلاش شود تا نوسانات اقتصادی کنترل شود وگرنه نوسانات اقتصادی می تواند حرکت های بخشی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بازار مسکن وام مسکن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار مسکن وام مسکن بازار مسکن وام مسکن اجاره داری تامین مسکن اجاره بها بخش خصوصی تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند