Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودزاده با اشاره به اینکه یکی از دلایل ایجاد تلاطم در بازار خرید و فروش مسکن و اجاره بر هم خوردن تعادل عرضه و تقاضاست، گفت: با راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان بخشی از این مشکلات رفع می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «محمود محمود زاده» شب گذشته (شنبه 16 آذر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که به موضوع آخرین اقدامت وزارت راه و شهرسازی درباره کنترل قیمت مسکن اختصاص داشت با اشاره به اینکه یکی از دلایل ایجاد تلاطم در بازار خرید و فروش مسکن و اجاره بر هم خوردن تعادل عرضه و تقاضاست، گفت: با راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان می‌توانیم بخشی از مشکلات حوزه مسکن را بر طرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی با اشاره به وجود ۹۰۰ هزار تا یک میلیون نیاز واقعی مسکن در کشور بر این نکته اشاره داشت که ۳۰ درصد از این نیاز توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود و در صورتی که این نیاز تامین نشود شاهد بر هم خوردگی اقتصاد در حوزه مسکن هستیم.

 

وی در ادامه درباره تعداد خانه های خالی در کشور گفت: براساس آمار نفوس و مسکن که در سال ۹۵ در کشور تهیه شد بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد خالی در کشور وجود دارد که با راه اندازی سامانه ملی اسکان و املاک و اجرای سیاست‌های اخذ مالیات از خانه‌های خالی بخشی از نیاز را در کشور تامین می کنیم. ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی که خالی از سکنه است بیشتر از نیاز ما در طول سال است که امیدواریم با راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان در سال ۹۹ بتوانیم تحرکی در بازار مسکن کشور ایجاد کنیم.

 

معاون مسکن وساختمان وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه وظیفه ساخت واحد‌های مسکونی بر عهده وزارت راه وشهرسازی است، گفت: روند تهیه نرم افزار سامانه املاک و اسکان به دستور وزیر راه وشهرسازی سرعت یافته است. اطلاعات این برنامه بسیار مهم است و باید تمامی دستگاه‌ها در جمع آوری اطلاعات آن همکاری لازم را داشته باشند به طوری که باید سازمان‌ها از جمله وزارت اقتصاد، سازمان امور مالیاتی، سازمان ثبت اسناد واملاک وزارت صنعت معدن وتجارت در جمع آوری اطلاعات و تکمیل آن تا پایان سال همکاری کنند تا این برنامه به بهره برداری برسد.

 

محمودزاده با بیان اینکه هیچ سرمایه گذار یا سازنده‌ای با اجرایی شدن این سامانه نمی‌تواند واحد خود را خالی نگه دارد در توضیح در این باره گفت: خالی نگه داشتن یک واحد در طول ۷ تا ۸ سال به هیچ عنوان برای آن صرفه اقتصادی نخواهد داشت و این یک برنامه اجرایی شده موفق در کشور‌های خارجی است.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی از سیاست‌های تشویقی به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های این وزارتخانه در حوزه مسکن یاد کرد و گفت: با اجرای این سیاست ها مالکانی که بیش از یک سال واحد خود را با نرخ‌های متعارف اجاره دهند مشمول معافیت‌های مالیاتی می شوند و این درصورتی که است سامانه شناسایی خانه‌های خالی اجرایی شود در اجرای آن باید تمامی دستگا‌ها از جمله وزارت نیرو سازمان گاز برق آب مخابرات و شهرداری‌ها همکاری لازم را داشته باشند. لایه‌های مختلفی در این سامانه وجود دارد که می‌تواند از طریق شناسایی و اجرایی شدن نرم افزار راستی آزمایی می‌تواند در ایجاد تعادل در عرضه تقاضا کمک کند.

 

وی با اشاره به اینکه تکمیل واحد‌های مسکن مهر یکی دیگر از اقدامات میان مدت وزارت راه وشهرسازی برای بهبود بازار مسکن است، گفت: طرح اقدام ملی که هم اکنون ثبت نام آن در ۱۳ استان به اتمام رسیده می‌تواند تولید را بازار مسکن را رونق ببخشد. از سال ۶۶ تا سال ۸۰ هیچ صرفه اقتصادی برای ایجاد چنین سامانه‌های وجود نداشت. امکانات فناوری در آن دوره وجود نداشته، ولی هم اکنون با امکانات موجود ۶۰ تا ۷۰ درصد از واحد‌های خالی در کشور شناسایی شده و شاید این اقدامات در بلند مدت جوابگو نباشد، اما در کوتاه مدت می‌تواند بازار عرضه مسکن را تحریک کند.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه در ایران چندین برابر استاندارد جهانی واحد خالی وجود دارد، گفت: این در حالی است که در کشور‌های خارجی تنها ۳ تا ۴ درصد از واحد‌های مسکونی خالی از سکنه است.

 

محمود زاده با بیان اینکه به لحاظ اقتصادی با سیاه چاله‌ای از انبوه زمین و املاک در کشور مواجه شده ایم گفت: بسیاری از این اراضی به صورت مبابعه نامه و یا قولنامه‌ای خرید وفروش می‌شود و تمامی این اقدامات سپرده گذاری‌های مخفی است. این املاک و یا اراضی واحد‌های خالی است که باعث شده سرمایه‌ها و نقدینگی‌های جامعه وارد آن‌ها شود و ما باید تلاش ویژه‌ای کنیم که این بازار را از سفته بازی خارج کنیم.

 

معاون مسکن وساختمان وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه در سه دهه گذشته مطمئن‌ترین سرمایه گذاری و بازاری که دامنه سود داشته  بازار مسکن بوده است، افزود: نیاز مسکنی کل کشور یک میلیون  واحد در سال است که ۵۰۰ هزار واحد آن مربوط به استان تهران است. در صورتی که ساخت وساز و طرح‌های مسکنی در کشور را به درستی اجرا کنیم تابستان سال آینده می‌توانیم بازار مسکن را کنترل کرده و رونق ببخشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه با اتمام واحد‌های باقی مانده مسکن مهر و اجرایی شدن ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکن در قالب طرح اقدام ملی می‌توانیم بازار را کنترل کنیم، افزود: البته اخذ مالیات از خانه‌های خالی جزو راهکاری‌ها کوتاه مدت است و ما برای راهکار بلند مدت طرح افزایش تولید مسکن را در دستور کار خود قرار داده ایم.

 

وی با یادآوری این نکته که باید تولید مسکن مداوم باشد و تا سال ۱۴۰۵ باید چنین طرح‌های را ادامه دهیم، گفت: ما به عنوان دولت سعی داریم قیمت زمین از مسکن را حذف و یا کم کنیم تا بار مالی متقاضیان از خرید مسکن کاهش یابد.

 

محمودزاده با اشاره به اینکه ساخت وساز در کشور رونق گرفته است افزود: هم اکنون تولید مسکن در کشور افزایش یافته است و متوسط قیمت مسکن در کشور به ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است. وزارت راه وشهرسازی هیچ منفعتی در اجرای طرح مالیات از خانه‌های خالی ندارد و با اجرای این طرح سعی می‌کند میزان واحد‌های خالی از سکنه را در کشور کاهش دهد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد استان بوشهر خبرگزاری شبستان روز دانشجو کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مسجد وفات حضرت معصومه س نماز جمعه بازار مسکن وزارت راه و شهرسازی مسکن وزارت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟

پودر سنگ و سیمان سفید از جمله اصلی‌ترین مصالح ساختمانی محسوب می‌شوند که اکثرا برای نمای خارجی ساختمان و یا دیزاین دکوراسیون داخلی منازل مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف اصلی از استفاده از این مصالح ساختمانی، ایجاد ظاهر زیباتر در نمای خارجی یا دکوراسیون داخلی است.

حال اگر بنا یا سازه مورد نظر به هر دلیلی جلوه خود را از دست دهد، ظاهر بنا یا دکور دچار مشکل می‌شود. یکی از متداول‌ترین معضلات که پیمانکاران با آن رو به رو هستند، ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ است. علت این مشکل به عوامل مختلف مثل کیفیت، ترکیبات اولیه استفاده شده در سیمان، شرایط محیطی و... بستگی دارد. در ادامه این مطلب قصد داریم تا روش‌های اصولی را برای پیشگیری از ایجاد ترک در سیمان سفید و پودر سنگ را به شما معرفی کرده و علل اصلی این مشکل را مورد بررسی قرار دهیم و لازم است پس از بررسی قیمت سیمان، از فروشگاه‌های معتبر اقدام به خرید و سفارش سیمان سفید کنید. پس در ادامه این مطلب ما را همراه کنید.

اصلی‌ترین دلیل ترک خوردن پودر سنگ و سیمان سفید چیست؟

همان طور که در ابتدای مطلب نیز گفته شد، ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ می‌تواند دلایل متعدد و مختلفی داشته باشد. یکی از مهمترین دلایل ترک خوردن سیمان سفید، ترکیبات ناپایدار در فرایند تولید سیمان است. البته عوامل محیطی مثل تغییرات دما و آب و هوا، رطوبت یا تغییرات شیمیایی مختلف نیز می‌توانند در ترک خورد سیمان سفید و پودر سنگ تأثیر داشته باشند.

همچنین یکی دیگر از دلایل اصلی ترک خوردن پودر سنگ و سیمان، دقت نکردن در نسبت استاندارد ترکیب ملات و استفاده از آب بیش از حد در مخلوط است که سبب ایجاد ترک در سیمان سفید می‌شود. در واقع استفاده بیش از حد از آب در مخلوط باعث تخریب شدن مخلوط سیمان و پودر سنگ می‌شود.

ترکیباتی که در ساخت سیمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، این ماده را در برای عوامل مختلف آسیب پذیر تر کرده و به همین دلیل سیمان سفید نسبت به سیمان سیاه، مقاومت و دوام پایین تری دارد. به طور کلی ترک خوردن سیمان سفید عوامل مختلفی دارد که برای آشنایی بیشتر شما در ادامه برخی از مهمترین آنها را به شما معرفی می‌کنیم:

استفاده از مواد اولیه بی کیفیت و نامرغوب برای ساخت سیمان سفید و پودر سنگ

یکی از مهمترین و اصلی‌ترین دلایل ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ، استفاده از مواد اولیه بی کیفیت و نامرغوب است. به این دلیل اصلی‌ترین عامل شناخته می‌شود، زیرا حتی در بهترین و مناسب‌ترین شرایط محیطی و همچنین مدرن‌ترین و بروز ترین تکنیک‌ها برای اجرا باز هم ممکن است علامت‌هایی از ترک یا شکستگی در آن ایجاد شود.ایجاد ترک و شکستگی در سیمان ممکن است از کیفیت نامطلوب آن سرچشمه گرفته باشد! 

عدم رعایت نسبت مناسب ترکیب مواد در ایجاد ملات

یکی دیگر از دلایل اصلی ایجاد شکستگی و ترک در سیمان سفید و پودر سنگ شامل رعایت نکردن نسبت مناسب ترکیب مواد در ساخت ملات می‌شود. این اتفاق اکثرا زمانی رخ می‌دهد که نسبت آب به سیمان و دیگر مصالح موجود رعایت نشود.

نسبت مناسب سیمان سفید و پودر سنگ یک به یک است! به این معنی که هر چقدر سیمان سفید استفاده شود، باید همان اندازه از پودر سنگ نیز استفاده کرد. همچنین میزان آب نیز باید به اندازه نیاز شما به شلی یا صفتی دوغاب سیمان باشد.

البته در هنگام استفاده معمولا میزان استفاده از آب در پاک سیمان نوشته شده است. این استاندارد باید توسط مجری طرح تشخیص داده شود و آب مصرفی نباید بیشتر از میزان نوشته شده روی پاکت باشد.

عدم داشتن مهارت در انجام پروژه

حتی اگر مواد اولیه سیمان کیفیت مناسب داشته باشند و ملات سیمان به درستی ایجاد شده باشد، اگر فرد مهارت کافی در استفاده از سیمان را نداشته باشد، این امکان وجود دارد که سیمان دچار ترک خوردگی شود. زیر سازی مناسب، توجه در خرید و انتخاب سیمان سفید مناسب برای پروژه مورد نظر، محاسبه مقدار سیمان سفید و پودر سنگ برای ساخت ترکیبی مناسب از جمله اصلی‌ترین راهکارها برای جلوگیری از ایجاد ترک خوردگی سیمان سفید و پود سنگ محسوب می‌شوند.

از این رو میزان مهارت و تجربه فردی که به عنوان پیمانکار پروژه انتخاب کرده‌اید می‌تواند در کیفیت نهایی و عدم ایجاد ترک روی سیمان تأثیر گذاری باشد.

انجام زیرسازی نامناسب برای پروژه

جنس و کیفیت سطحی که قرار است سیمان سفید و پودر سنگ روی آن قرار بگیرد بسیار مهم و تأثیر گذار است. اگر زمینه سطحی که می‌خواهیم با سیمان سفید و پودر سنگ بپوشانیم از فلز یا پلاستیک باشد، اطمینان داشته باشید که حتی در صورت استفاده از با کیفیت‌ترین مواد اولیه، دچار ترک و شکستگی می‌شود و کیفیت و ماندگاری خود را از دست می‌دهد.

یکی از مصالح کاربردی برای زمان‌هایی که زیرسازی نامناسب باعث ایجاد ترک خوردگی سیمان سفید و پودر سنگ می‌شود، رابیتیس است. رابیتیس یک نوع توری فلزی است که روی نماس مدنظر قرار گرفته و ملات سیمان و پودر سنگ روی آن قرار داده می‌شود.

تغییرات آب و هوایی در محیط پروژه

یکی دیگر از مهمترین علل ایجاد ترک و شکستگی در سیمان سفید و پودر سنگ، تغییرات دمایی محیط است. همان طور که احتمالا می‌دانید، خشک شدن سیمان چند روزی طول می‌کشد از این رو لازم است تا زمان خشک شدن سیمان، محیط انجام پروژه از دمای با نوسان کم برخوردار باشد!

نوسانات دمایی در محیط در نهایت سبب ایجاد اختلاف دما در لایه‌های زیرین و رویی شده و در نتیجه فرصتی برای ترک خوردن سیمان به وجود می‌آورند.

خشک نگه داشتن سیمان سفید و پودر سنگ در مدت زمان طولانی

زمانی که رطوبت مناسب و مورد نیاز به سطوحی که سیمان کاری شده‌اند نرسد، ممکن است سیمان سفید و پودر سک دچار ترک و شکستگی شود. سیمان سفید و پودر سنگ ممکن است پس از مدتی دچار خشکی شده و از این رو لازم است با اسپری کردن آب به مقدار مناسب و با فشار کم، سطوح سیمان شده را مرطوب کرد. البته توجه داشته باشید که این کار را باید به مقدار بسیار کمی آب و با فشار خیلی کمی انجام دهید تا سیمان به طور کامل خیس نشود!

سخن پایانی

به صورت کلی ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ یکی از مهمترین معضلاتی است که افراد مختلف با آن رو به رو می‌شوند! این موضوع باعث ایجاد یک نمای نامناسب در خارج یا داخل ساختمان می‌شود. عوامل مختلفی وجود دارند که از ایجاد ترک خوردگی در سیمان جلوگیری می‌کنند. شما میتوانید با رعایت موارد گفته شده در این مطلب، از ایجاد ترک و شکستگی در سیمان جلوگیری کنید.

سوالات متداول علت اصلی ایجاد ترک در سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟

اصلی‌ترین دلیل ترک خوردگی و شکستگی سیمان سفید و پود سنگ، تهیه و استفاده از سیمان نامرغوب و بی کیفیت است! به همین دلیل لازم است از طریق فروشگاه‌های معتبری مثل خانه سیمان، اقدام به سفارش و خرید سیمان مورد نظر خود در اندازه‌های مختلف کنید.

چگونه ترک‌های ایجاد شده روی سیمان را از بین ببریم؟

برای جلوگیری از ایجاد ترک در سیمان سفید و پودر سنگ، اقدامات زیر می‌توانند موثر باشند!

ترک‌های ایجاد شده را صاف و تمیز کنید و در صورت لزوم گسترده کنید.

از چسب و اسپری مناسب استفاده کنید.

در 10 دقیقه پروفیل را پر کنید.

اتصالات را محکم کنید.

 

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • قلک پورشه خالی شد